|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 4:54 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 1---Gaia Username? :OneWeekRainisu Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 141:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:01 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 2---Favorite Gaia Item? :Summoning Tome Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 142:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:02 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 3---Item you are questing? :All the Plusies Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 143:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:04 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 4---What would u do if u won this contest(what would u do with the gold)? :Buy things, what else is there!XD Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 144:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:06 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 5---How many fans do u have so far if you are doing this contest? :None, but I think I should start trying to get some. Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 145:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:08 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 6---Did you Click the poll?(click it please if not yet ^w^) :Yep, first thing that I did. Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 146:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:09 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 7---Post the link of your thread if u have one :Nope, I don't have one. Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 147:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:10 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 8---Favorite Color? :Crimson Red Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 148:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:12 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 9---Favorite song currently? :FlyAway - Back-ON Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 149:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:14 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 10--Favorite Music artist/band? :Life House Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 150:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:16 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 11--Favorite genre of music? :Punk Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 151:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:18 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 12--Favorite anime if any? :Getbackers Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 152:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:20 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 13--Favorite Character out of that anime? :c :Ban Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 153:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:21 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 14--Which do u prefer anime or manga? o: :Anime Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 154:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 25, 2010 5:40 pm
Gensou mousou musou no naka o honki de shissou karadajuu no kiseki ga me o samasu Wasurenaide hitori janai yo itsu datte we are just a dreamer Take love, get all love, get back love in our hands 15--Favorite Manga? o: :Fall in love like a Comic Yuragu koto nai ai dake baramake star dust .:Bump 155:.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|