Welcome to Gaia! ::

Magyar Reformátorai Guild

Back to Guilds

Magyar Reformátorai Guild 

Tags: magyar, magyarok, hungary, awsome 

Reply Minden Más Egyéb Téma
Mindenféle Témák Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Wed Aug 03, 2011 10:15 am

Laweliet : Hát igen megtudlak érteni de most él a guild méghozzá (remélhetőleg) mindörökké

Találtam egy vicces videót ha érdekel itt van : http://www.youtube.com/watch?v=2fkpheIZQlI&feature=feedu
PostPosted: Fri Aug 05, 2011 1:02 pm

Lurzt
Laweliet : Hát igen megtudlak érteni de most él a guild méghozzá (remélhetőleg) mindörökké

Találtam egy vicces videót ha érdekel itt van : ]http://www.youtube.com/watch?v=2fkpheIZQlI&feature=feedu

xD Ez nagyon beteg!!xD Ha tudsz még küldj nyugodtan eféléket.

Laweliet

9,300 Points
  • Pie Hoarder by Proxy 150
  • Pieversity 200
  • Way Too Many Pies 300

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Sat Aug 06, 2011 10:20 am

Itt van még egy : http://www.youtube.com/watch?v=2BsIzx4LSN0
de nem hinném hogy sokan fogják nézni stare
PostPosted: Sat Aug 06, 2011 1:39 pm

Lurzt
Nézem cserébe itt egy jó vicc nekem tetszik biggrin
Hölgy ajtót nyit szellõztetéshez, majd hatalmasat sikítva hátraugrik: egy húsz centiméter magas Halál áll a küszöbön. Minden stimmel, kasza, csuklya, arctalanság...
A lény megszólal:
- Nyugi, csak a tengerimalacért jöttem!

Laweliet

9,300 Points
  • Pieversity 200
  • Way Too Many Pies 300

Barour

PostPosted: Sun Aug 28, 2011 8:56 am

Kedves Lurzt!

Öm igazán nem szeretnék senkit megsérteni, főleg úgy nem, hogy nem vagyok tagja a guild-nek, csak éppenséggel eszembe jutott egy-két dolog ami furcsa nekem.
A bemutatkozásban amit írtál az borzalom...
Nincs magyar barátaid a Gaian ?
Akkor neked Magyar Reformátorai Guild érdekel.
és én ugyanezt pecsételve kapod meg ezzel jelezvén hogy
Azt írtad rossz a helyesírásod. Ez nem rossz helyesírás, hanem mintha a google fordítóból másoltad volna ide, és nem is magyar lennél....
Ha meg guild-et csinálsz, akkor mielőtt beírsz ilyen ocsmányságokat, előtte gépeld be a word-be mert még az is kiadja, hogy ezek akkora tahóságok, hogy hihetetlen.
Ezzel a magyar nyelvre hozol szégyent és nem saját magadra.
Nem azért írtam ezt a levelet, hogy égesselek és egyebek, csak hogy tudd, miért nem csatlakoznak többen és többen. Mert egy guild nem erről szól, és a vezetőnek legalább írnia, beszélnie tudni kéne.
Talán előbb általános iskola, és aztán Gaia ^^
PostPosted: Sun Aug 28, 2011 11:40 am

Barour
Kedves Lurzt!

Öm igazán nem szeretnék senkit megsérteni, főleg úgy nem, hogy nem vagyok tagja a guild-nek, csak éppenséggel eszembe jutott egy-két dolog ami furcsa nekem.
Azt írtad rossz a helyesírásod. Ez nem rossz helyesírás, hanem mintha a google fordítóból másoltad volna ide, és nem is magyar lennél....
Ha meg guild-et csinálsz, akkor mielőtt beírsz ilyen ocsmányságokat, előtte gépeld be a word-be mert még az is kiadja, hogy ezek akkora tahóságok, hogy hihetetlen.
Nem azért írtam ezt a levelet, hogy égesselek és egyebek, csak hogy tudd, miért nem csatlakoznak többen és többen. Mert egy guild nem erről szól, és a vezetőnek legalább írnia, beszélnie tudni kéne.

Nyitót vagyok mindenféle problémák bemutatására és megoldásokra.
Ha úgy érzed hogy minden Magyar Reformátorai Guild belül nyelvileg rossz és ezt szeretnéd változtatni akkor szívesen olvasom megoldásaidra és én változtatom ezeket. wink
A gyakori helyesírási hibákat azzal tudom csak indokolni hogy én beszédhibás és diszlexiás vagyok (logopédia nem tudót segíteni sajnálom sweatdrop ) ennek köszönhetően csak Firefox-ot használom mert ott általában kijelzi a helyesírási problémákat de van amikor nem vagy pont nem azt felajánlást ajánlja fel ami kell.
Valamint kérlek mindenkitől hogy kíméljetek meg azt a fajta kommunikációt hogy: nem akarlak bántani csak neked foglak menni láncfűrésszel majd kidoblak egy sósavas vízben de azért szeretlek heart
ez olyan na mindegy hagyjuk ezt.
A kérdésedre a válasz igen van magyar barátaim a gaia kívül is.
Kijártam az általánost sőt megvan az érettségim és nem rég túl vagyok az első hónap szakmai gyakorlatán és az értékelésen 4-est kaptam és mielőtt megkérdeznéd magyar vagyok a szüleim is magyarok nagyszüleim is magyarok sőt még a középkori őseim is magyar parasztok voltak akik kapálták a földet a földesuraknak

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250

Laweliet

9,300 Points
  • Pieversity 200
  • Way Too Many Pies 300
PostPosted: Wed Aug 31, 2011 10:34 am

Lurzt
Barour
Kedves Lurzt!

Ha úgy érzed hogy minden Magyar Reformátorai Guild belül nyelvileg rossz és ezt szeretnéd változtatni akkor szívesen olvasom megoldásaidra és én változtatom ezeket. wink
A gyakori helyesírási hibákat azzal tudom csak indokolni hogy én beszédhibás és diszlexiás vagyok (logopédia nem tudót segíteni sajnálom sweatdrop ) ennek köszönhetően csak Firefox-ot használom mert ott általában kijelzi a helyesírási problémákat de van amikor nem vagy pont nem azt felajánlást ajánlja fel ami kell.
Valamint kérlek mindenkitől hogy kíméljetek meg azt a fajta kommunikációt hogy: nem akarlak bántani csak neked foglak menni láncfűrésszel majd kidoblak egy sósavas vízben de azért szeretlek heart
Kijártam az általánost sőt megvan az érettségim és nem rég túl vagyok az első hónap szakmai gyakorlatán és az értékelésen 4-est kaptam és mielőtt megkérdeznéd magyar vagyok a szüleim is magyarok nagyszüleim is magyarok sőt még a középkori őseim is magyar parasztok voltak akik kapálták a földet a földesuraknak

Hát igen először gondolkodni kellene mielőtt valakit megítélsz. Könnyen észre lehet venni, hogy Lurztnak egy fajta betegsége van amiért nem tud helyesen írni. (Ellenben velem akinek tényleg borzalom a helyesírása) És ha egy szomszédos országban lévő magyar lenne akkor is így letámadnád? Már bocs hogy ezt írom, de eléggé sajnálatos hogy a magyarok többsége elég rosszul áll a dolgokhoz.
Régen volt egy barátom aki hasonlóan borzalmasan irt, mint Lurzt és szegényt jó néhány oldalról bannolták, letiltották...Hiába magyarázta hogy erről ő nem tehet.
PostPosted: Fri Sep 02, 2011 11:53 am

Laweliet
Lurzt
Barour
Kedves Lurzt!

Hát igen először gondolkodni kellene mielőtt valakit megítélsz. Könnyen észre lehet venni, hogy Lurztnak egy fajta betegsége van amiért nem tud helyesen írni. (Ellenben velem akinek tényleg borzalom a helyesírása) És ha egy szomszédos országban lévő magyar lenne akkor is így letámadnád? Már bocs hogy ezt írom, de eléggé sajnálatos hogy a magyarok többsége elég rosszul áll a dolgokhoz.
Régen volt egy barátom aki hasonlóan borzalmasan irt, mint Lurzt és szegényt jó néhány oldalról bannolták, letiltották...Hiába magyarázta hogy erről ő nem tehet.

Most komolyan... ezt szó nélkül nem lehet hagyni, akkor sem ha valakivel nem akarunk vitázni... Ha tényleg ennyi előítéleted van, miért írsz egy Guildbe, privin nem lehet megoldani, vagy ha ennyire le akarod alázni akkor csak rajta, de javasolnám a személyes látogatást, mert ehhez nagy pofa kell, amúgy is hány éves vagy, vagy hány évesnek érzed magad, hogy ilyen apróságokért felszólalj... a mai magyarok csak abból élnek, hogy előítéletekkel bombázzák a többieket, vagy ennyire tökéletesnek hiszed magad? mert szerintem, ha magadba nézel találsz ott is elég hibát, ha más nem is világít rá, majd TALÁN észreveszed. mindenkinek lehetnek olyan dolgai, ami az életét végig kíséri, de az ilyen fenntartások miatt hátrányba kerül. tudod, köszönettel tartozom neked azért Kedves Barour, hogy emlékeztettél rá, vannak eszméletlenül nagy tapló, tahó emberek a földön! Az ilyesfajta megnyilvánulások hoznak szégyent a magyarokra!

Rin_Kawamura

5,600 Points
  • Team Edward 100
  • Treasure Hunter 100
  • Bunny Spotter 50

Laweliet

9,300 Points
  • Pieversity 200
  • Way Too Many Pies 300
PostPosted: Sat Sep 03, 2011 8:18 am

Rin_Kawamura

Most komolyan... ezt szó nélkül nem lehet hagyni, akkor sem ha valakivel nem akarunk vitázni... Ha tényleg ennyi előítéleted van, miért írsz egy Guildbe, privin nem lehet megoldani, vagy ha ennyire le akarod alázni akkor csak rajta, de javasolnám a személyes látogatást, mert ehhez nagy pofa kell, amúgy is hány éves vagy, vagy hány évesnek érzed magad, hogy ilyen apróságokért felszólalj... a mai magyarok csak abból élnek, hogy előítéletekkel bombázzák a többieket, vagy ennyire tökéletesnek hiszed magad? mert szerintem, ha magadba nézel találsz ott is elég hibát, ha más nem is világít rá, majd TALÁN észreveszed. mindenkinek lehetnek olyan dolgai, ami az életét végig kíséri, de az ilyen fenntartások miatt hátrányba kerül. tudod, köszönettel tartozom neked azért Kedves Barour, hogy emlékeztettél rá, vannak eszméletlenül nagy tapló, tahó emberek a földön! Az ilyesfajta megnyilvánulások hoznak szégyent a magyarokra!

Rin elmondtad azt amit én kihagytam a hozzászólásomból. Én kezdetben ezért is nem kommunikáltam a magyar gaiasokkal. És most is elég távolságtartó vagyok.
Az ok a magyar internetezők többsége oltja az embereket ok nélkül, és megállás nélkül a másikat ha vmi nem tetszik nekik...stb Persze a külföldiek se kivételek mégis első gaias barátaim közülük kerültek ki ^^ Szerencsére a magyarok akikkel kapcsolatban állok ugyanolyan jó lelkűek smile
Ám én se vagyok kivétel az internetes bajkeverés alól :s Főleg ha az a dolog érint valamennyire. És ha az esetleges barátaim ellen történik >.
Bár ez mostanában nemigazán volt jellemző rám.
Talán azért is mert nem igazán voltam aktív.
És szerintem lépjünk túl ezen a problémán felesleges ennyit lovagolni rajta. Mindenesetre jó lenne ha Barour tiszteletét tenné a topicban, és valamit produkálna.
PostPosted: Thu Sep 15, 2011 11:55 am

Hát igen, de felejtsük a témát és legyünk jókedvűek! smile

Tankcsapda - Új nap Vár. smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

havelmoo

10,850 Points
  • Bunny Hunter 100
  • Alchemy Level 2 100
  • Somebody Likes You 100
PostPosted: Fri Sep 23, 2011 2:39 am

nah jah akkor a föntebb "elhangzottakra" nem reagálok inkább...
helyette:

Lurzt

ejj de kemény kritika XD de nagyon poén volt biggrin
az eredeti animét láttad?

én láttam,és alapvetően csalódnom kellet benne,nem volt olyan jó mint amire számítottam, de ez a kritika!és az a poén hogy egyet kell vele értenem...tényleg pl ez a kéznézegetős klisé...

"Ellenőrzik,hogy megvannak-e az ujjaik?!" blaugh

ahh meg az a nyakláncos rész!! azt hittem leesek a székről nevetés közben xd

úristen meg az az et-s rész is!!!

asszta de milyen igaza van ennek a M3MB3Rrr-nek stare
PostPosted: Wed Nov 30, 2011 9:31 am

hallod Barour.

én magar vagyok és LURZT a barátom te Szenyó. mad

Carbon Reactor X

Savage Warlord

7,100 Points
  • Partygoer 500
  • Forum Sophomore 300
  • Battle: Counterstrike 150

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
PostPosted: Thu Dec 29, 2011 1:35 am

Szerintetek mit kell tenni ahhoz hogy működjön ez a guild ?
PostPosted: Fri Jan 27, 2012 7:10 am

Mi a helyzet veletek?

Lurzt
Captain

4,650 Points
  • Pie Feeder 50
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
Reply
Minden Más Egyéb Téma

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items