About

I've had this theme for 2 years, holy ********. I should change.

Alright. I'm Swedish, I'm 20.

User Image

Favourite s**t right now:
Assassin's Creed
Deus Ex: Human Revolution
Turkey from Hetalia

User Image

I like:
Drawing
Fictional men
Games

User Image

I like hanging in WG. You'll probably see me there.

Friends

Viewing 12 of 35 friends

Journal

Keiichi's Journal

Attans. I'm no good at this.


Multimedia

Comments

Viewing 10 of 20 comments.

RedSharpie-x

Report | 03/22/2013 9:37 am

RedSharpie-x

Oh, thanks anyway (;
RedSharpie-x

Report | 03/21/2013 3:52 pm

RedSharpie-x

Hello biggrin 'Let it Snow' for 145k? If it's too low you can tell me but if you would respond back please (:
Pie Demoness

Report | 06/09/2011 9:42 pm

Pie Demoness

So long of a time its been. Profiles so dark now. Castlevania is it?
Benome

Report | 04/21/2011 3:04 pm

Benome

Jag minns att man inte ens kunde stanna framför vissa butiker, de som hade en öppen vägg ut mot gatan, för då drog de in en i butiken när man gick förbi! Jag tycker också det är jobbigt när butiksbiträdena kommer och tjatar på en och försöker packa på en ännu mer saker.

Haha, du får gå fram och hälsa från mig (hon har rött jättelockigt hår) så får du din burgare!

Har du varit i Danmark förut? Har själv alltid velat dit, för jag tycker det verkar vara ett fint land. Plus att de talar så skönt också!

Ja, det vore skönt med en liten minisemester med bara vi två. Visst, vi umgås ju jämt och ständigt ändå, men det är som speciellt att komma iväg och kolla på sevärdheter, och bo på hotell och så. Vi får se vart det blir, och om det blir.
Benome

Report | 04/21/2011 2:13 pm

Benome

Oj, det låter som en fin klänning! Har alltid velat ha en sådan, men har väl egentligen aldrig letat. Men du hittade en till ett riktigt bra pris!

Haha, jo, det var ju en del konvent! Min lillasyster (Wicked Wing här på Gaia) ska också på Närcon, hon kommer jobba i grillen med en kompis. Du får gå dit så kan hon bjuda på en burgare från mig! Jag kan skicka med henne pengar! whee
Kul att åka på konvent i Danmark, kan tänka mig att det är ganska stort? Är det många internationella besökare där eller är det någon du känner som du ska hälsa på eller så?

Det blir väl att resa upp till Skellefteå i sommar igen, men vi kommer inte vara där lika länga som vi var förra året. Både jag och Stefan blev ganska trötta på hans mamma.... Men det ska bli skönt att bli lite omhändertagen igen! Sen får vi se om jag och Stefan gör någon liten resa bara vi, men det beror på ekonomin och hur allt annat ser ut.
Benome

Report | 04/21/2011 1:04 pm

Benome

Haha, jo, det är ju ett projekt i sig att hitta butiker i London också...! Jag minns när jag var där, och min storebror hade letat upp en massa butiker som sålde manga och anime-prylar, och herrejösses vad vi letade efter dem. Vi skippa de flesta, och gå till den mamma (av alla personer!) hade varit inne i några år tidigare. Men det är ju också ett minne!
Vad blev det bästa inköpet då?

Och nu är det snart bara en kurs kvar innan sommarlovet för min del! Visserligen håller den på i några veckor, men med det och det vackra vädret så känns det som om sommaren är extra nära! Har du planerat något för sommaren än?
Benome

Report | 04/17/2011 3:23 am

Benome

Oj, häftig affär! Måste vara häftigt att se så mycket godis från så många olika platser i världen. Och om du blir godissugen på svenskt godis är det ju bara att gå dit! 3nodding
Jag önskar jag också kunde åka till London...men någon gång ska jag ta med Stefan dit!
Benome

Report | 04/14/2011 8:53 am

Benome

Blir det kläder eller bara en massa coola manga-prylar? Det är det som är så roligt i just London, de har så mycket sånt! Och en massa andra fina saker som vi inte har här i Sverige.

Du menar det lilla på armen? Det såg jag inte förrän du sa det. Det är så störande när det är en perfekt plagg på Gaia, men det är något litet som stör helheten - även om det oftast bara är en själv som ser det.
Benome

Report | 04/14/2011 8:40 am

Benome

Oj, vad roligt att åka till London - vad avundsjuk jag blir! Ska du göra något speciellt (annat än att vara i London då) eller är det shopping som gäller?

Fin avatar du har förresten, du har lyckats med färgerna väldigt bra!
Benome

Report | 04/13/2011 10:31 am

Benome

Hej! Får svara med detsamma - ledsen att jag inte svarat på ett tag! Det har varit mycket nu med skolan och praktik - och på detta har jag även bestämt mig för att skaffa körkort, så det är mycket att göra! whee

Hur har du haft det på sistone, hänt någon spännande?

Signature

User Image